Retro wandkast,Drankkast!

Erg mooie retro wandkast. Zeer goed bewaard gebleven, leuke details zoals het vitrinekastje met glazen schuifdeuren en glazen plankje. Ook het klepdeurtje en schuifdeurtjes met de originele grepen zijn origineel. De schuine poten zijn ook typerend voor deze tijd: jaren 50/60. De afmetingen zijn: 30 cm diep (boven) 39 cm diep (midden) x 138 cm hoog x 140 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact