Stoere 6-vaks Locker!

Stoere 6-vaks locker! Alle 6 kastjes kunnen op slot door het draaisysteem. Stoere kast met veel opbergruimte. Deze locker is in goede vintage staat. De locker is afkomstig uit kantoor van oud fabriekspand. Mooie schuine pootjes onder de locker.De afmetingen zijn; 90 cm breed x 50 cm diep x 180 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact