Stoere 2-deurs locker light-grey!

Ook deze locker is afkomstig uit een oud fabriekspand. Is in goede vintage staat. Handige haken,roedes en planken in de locker. Deze locker heeft zijn eigen authentieke kleur nog!De afmetingen zijn: 62 cm breed x 50 cm diep x 184 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact