Retro Rotan Rohe Tafeltje

Schattig rotan setje. Dit Rohe setje is nog in zeer goede staat. Het onderstel van het stoeltje is een buisframe, zwart. Het tafeltje heeft een glazen blad en eronder is een houder voor boeken en/of tijdschriften.Het stoeltje is inmiddels VERKOCHT!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact