Industriele 2-deurs locker: Grey!

Stoere industriele locker, 2-deurs. Deze locker is afkomstig uit een oud fabriekspand. Stoer,industrieel & authentieke uitstraling. In beide gedeeltes een plank, roede en haakje.Ook is iedere zijde gedeeld in 2 compartimenten.De afmetingen zijn: 56 cm diep x 83 cm breed x 187 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact