Industriele 10-vaks Locker!

Unieke 10-vaks locker. Deze is ook afkomstig uit een oud fabriekspand, kantoor. Het heeft nog de authentieke groene kleur. Alle 10 'kluisjes' zijn voorzien van een slot&sleutel. Deze locker is nog in zeer goede vintage staat.De afmetingen zijn: 62 cm breed x 50 cm diep x 195 cm hoog. Het kaartenrek is inmiddels verkocht.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact