Oude commode :grijs/groen

Schattig exemplaar. Deze oude commode met vitrinedeurtjes is helemaal opgeschilderd in licht groen/grijs. Het vitrinegedeelte is aan de binnenzijde wit geschilderd, dit geeft een mooi contrast. De afmetingen zijn: 45 cm diep x 120 cm breed x 90 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact