Oud SchoolBus-bankje

Oud bankje afkomstig uit oude schoolbus. Onder het bankje zijn aan de voorzijde wielen gemonteerd en aan de achterzijde metalen poten. Erg leuk voor op de kinderkamer/woonkamer etc. De afmetingen zijn: 55 cm diep x 82 cm hoog (zithoogte is 32 cm) x 1 mtr breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact