Oud kinder-Tuinbankje

Schattig kinder tuinbankje. Het onderstel is van gietijzer, de bank heeft hardhouten latten.Het hout is geschilderd en daarna goed doorgeschuurd, de latten zijn stevig. De afmetingen zijn: 110 cm breed x 53 cm diep x 31 cm hoog (zithoogte)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact