Retro schoolbureautjes!

Zeer mooie retro schoolbureautjes. Deze vondsten zijn afkomstig van een zolder uit een oude basisschool. Zijn goed bewaard gebleven en dus in zeer goede staat. Gelamineerd (zacht geel) blad. Allemaal voorzien van bakkeliet pennenbakje met schuifje. Het heeft een metalen onderstel (authentieke blauwe petrol kleur) en heeft een voetenbalk van hout.Onder het melamine blad zit een mooie houten bak. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact