Oud theekastje met dienblad

Schattig theekastje. Nog in zeer goede vintage staat. Het glas is rondom helemaal intact ook bij de deurtjes. Op het dienblad zijn een paar kringen in de loop der jaren ontstaan, verder helemaal prima. Ook behoren er 2 koperen 'bellen' bij.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact