Retro dressoir

Mooie retro dressoir. In zeer goede vintage staat. Retro details zoals de schuine poten, de kast zweeft als het ware. De kleplade en lade met groene bekleding erin. Op beide deuren zitten nog de sleutels. Leuk dressoir voor al je platen of als drankdressoir. De afmetingen zijn: 40 cm diep x 162 cm breed x 75 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact