Oude stoel krukken

Deze krukken zijn gemaakt van 2 oude stoelen. De rugleuning is erafgehaald, een plaat op de zitting gemaakt. In de zitting zit een gat, dit is erg handig om de kruk op te tillen!Het kussen is gemaakt van echt jute, 12,50 .De krukken zijn geschilderd in de lichte kleur grijs/groen. De prijs is per stuk.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact