Vintage rotan S32 buisstoelen

Vintage rotan buisstoelen. Het buisframe is van chroom staal. De zitting en rugleuning is van rotan. Het hout is gelakt beuken. Bauhaus stijl. Ontwerp is van Marcel Breuer. Fabikant: Fasem Italy. Met (35,-p/st) of zonder beschermdop (30,00 p/st) aan de onderzijde.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact