Retro wandkast!

Erg mooie retro wandkast/keukenkast/drankkast. Deze kast heeft echte retro details zoals de zwarte schuine poten, klepdeurtje, greepjes, gelamineerd en handige lades in de kast voor evt. bestek. Deze kast heeft voorheen in een oude keuken gestaan. Maar kan ook prima in de woonkamer als bv. drankkast. De afmetingen zijn: 125 cm breed x 45 cm diep x 104,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact