Stoer Vintage turnpaard!

Wat een uniek item. Dit vintage meubelstuk is erg goed onderhouden. Stoere lederen turnpaard. Ook erg leuk als bank bij de eettafel wanneer je de poten inkort (kunnen wij ook voor u doen), zie foto vt wonen! of gewoon in je interieur/kinderkamer/cafe/restaurant.De afmetingen van het turnpaard (op foto 1) zijn: 35 cm diep x 163 cm lang x 98 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact