Retro witte commode

Echt een schatje. Deze retro commode is wat verhoogd nu 84 cm hoog dus evt te gebruiken als commode. Ook erg schattig als make-up kastje / kastje in je interieur. De afmetingen zijn: 82 cm breed x 44 cm diep x 84 cm hoog. Echte retro elementen zoals de schuine pootjes en aan beide zijde een roede. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact