Vintage Stoelen

Mooie vintage stoelen. Deze stoelen zijn leuk voor Mix & Match! De stoelen met blauw suede leer & skai leer daarvan is de zitting opnieuw bekleed, deze 3 stoelen zijn 35,-p/st. De (geheel) houten stoelen zijn 15,- p/st. De 2 retro stoelen ook bekleed met suede leer (blauw) zijn: 25,00 p/st.industriele stoel: 25,00

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact