Vintage schoolkastje / ladenkastje

Wat een dotje! Dit ladenkastje komt uit een oude basisschool, hierin werden de poezieplaatjes bewaard. Echt een oudje, daarom ook helemaal behandeld (tegen houtworm) . Is nu weer helemaal als vanouds! De afmetingen zijn: 60 cm breed x 33 cm diep x 35 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact