Stoere salontafel Oude haspel

Stoere salontafel gemaakt van een oude haspel. Onder de industriele houten haspel zijn zwenkwielen gemonteerd. Makkelijk verplaatsbaar en mooi in elk interieur. Handig is de onderste schijf waardoor hier ook spullen kunnen staan. De haspel is 66 cm hoog (incl. zwenkwielen) en de doorsnede is 90 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact