Vintage commode: yellow vintage

Schattig exemplaar.Deze commode van toen is goed bewaard gebleven. De commode is aangepast naar de maten van nu. Daarom is deze opgehoogd tot 90 cm. Het opzetstuk van de kommode is als wandrekje gemaakt met terugkomende zwarte details.Leuk om accessoires aan de hangen, creme op te zetten.Aan beide zijde van de kommode zit een roede zodat je er kleertjes aan kunt hangen.De prijs is excl.kapstok. Kapstok : 25,- De afmetingen zijn: 45,5 cm diep x 90 cm hoog x 91 cm breed

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact