Industriele 1-deurs locker

Stoere 1-deurs metalen Kast. Kast met veel mogelijkheden: planken, roede en haken. Deze locker is gered uit een oude fabriek, dus met gebruikerssporen en mooie details zoals het schuifslot, hendel en haken aan de zijkant en in de kast. De afmetingen zijn: 70 cm breed x 55 cm diep x 180 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact