Retro commode / dressoir

Deze retro commode is nog in zeer goede staat, echt een mooie vondst. De commode is helemaal wit afgelakt en heeft nog 2 bakkelieten knopjes op de lades.De diepte van de kast kan precies voor het aankleedkussen gebruikt worden. Aan beide zijde nog genoeg ruimte. Deze commode kan ook perfect als dressoir.De afmetingen zijn: 44 cm diep x 97 cm hoog x 125 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact