Mooie Mahonie Biedermeierkast

Erg mooie Biedermeierkast. Deze kast is met liefde verzorgd en nog in zeer goede staat. Een mooi pronkstuk in je interieur. De kast is gemaakt van Mahonie hout. De afmetingen zijn: 105 cm breed x 43 cm diep x 181 cm hoog. Een mooi formaat.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact