Stoere stellingkast,Industriele kar

Stoere stellingkar. Deze kar is zeer handig in gebruikt . De planken zijn robuust en geeft een industriele uitstraling. Deze kar kan ook als kledingrek gebruikt worden, roomdivider met veel opbergruimte!De stelling is diep blauw, frame is van metaal. Een trekstang en stoere grote zwenkwielen onder de stelling. De afmetingen zijn: 78 cm diep x 148 cm breed x 179 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact