Mintgroene ladder

Mintgroene ladder met onderkleuren petrol,grijs en hout. Handig om tegen de muur aan te zetten als decoratie. Ook kan je deze trap horizontaal aan de muur hangen als wanddecoratie/opbergmeubel. De hoogte van de trap is 179 cm en 42 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact