Pompoenen,halloween pompoenen,kalebassen etc.

Ze zijn er weer, van eigen land!! Heerlijke pompoenen & veel keuze ! Van super Halloween pompoenen tot soeppompoenen.De prijzen zijn va 0,50 (voor de kleine sierpompoenen) 1,00-2,00-2,50-3,50-5,00 (voor de gewone halloween pompoen tot 7,50 (voor de XL halloween pompoen)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact