Vintage Krijtbord/ Schoolbord Holland & Europa

Super gaaf krijtbord. Echt een oudje, afkomstig van een kleuterschool. Dit krijtbord is nog in zeet goede staat. Op het bord is aan de ene zijde Holland gedrukt en aan de andere zijde europa. Echt een uniek stukje wanddecoratie. Leuk voor de kinderen maar ook voor jezelf / bedrijf . De afmetingen zijn: 124 cm hoog x 105 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact