Vintage kleuterkastje

Goed bewaard gebleven! Dit vintage kleuterkastje is een mooi item in je huis, mooi model en veel opbergruimte , ordenen is een makkie met dit meubel. De klepdeurtjes zijn een leuk accent en makkelijk te openen. Ook het model van smal naar breed toelopend en met het zwarte onderstel is typerend voor toen.

De afmetingen zijn: 23 cm diep (bovenzijde) 37 cm diep (onderzijde) x 100 cm breed x 81 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact