Vintage groen krijtbord / planbord

Groen krijtbord afkomstig van een oude basischool. Gebruikt in de wiskundelessen. Handig te gebruiken door de lijnen op het bord, voor bijvoorbeeld planning. Of gewoon voor de kinderen. De afmetingen zijn: 1 mtr x 1 mtr.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact