Vintage dokters-vitrinekastje

Oud vitrinekastje afkomstig uit een dokterspraktijk. Het kleine kastje heeft wel wat ouderdomssporen en daarom helemaal behandeld (tegen houtworm). Leuk detail is het schuifraampje/deurtje. Mooi mondgeblazen glas in het schuifdeurtje. De afmetingen zijn: 66 cm breed x 18 cm diep x 52,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact