Stoere oude sidetable

Een stoer item voor in je huis, tuinkamer ,terras etc. Deze sidetable heeft een erg oud gietijzeren onderstel (zwaar) en heeft een mooie doorleefde groene kleur. Het blad is gemaakt van oude balken dit geeft een mooi contrast en geeft het een stoer accent. De afmetingen zijn: 88 cm breed x 41 cm diep x 76 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact