Oude schoolkaart Europa (relief)

Vintage schoolkaart van Europa. Uniek door het relief op de kaart. De kaart is van linnen en kunstof. De afmetingen zijn: 225 cm x 200 cm. De bovenzijde en onderzijde zijn voorzien van grote zwarte stokken waardoor de kaart makkelijk op te hangen is. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact