2 Gispen Stoelen , Cordemeyer !

Deze 2 Gispen stoelen door Cordemeyer zijn in originele staat  met zelfnivelerende pootjes. De ontwerper is Andre Cordemeyer. Type: r5 Merk/Fabrikant: Gispen. Basismateriaal is staal en bekleed hout. De stoffering is origineel ( bij 1 stoel is de leuning wat versleten, verder zijn de stoelen als nieuw). De stoelen zijn gemaakt in de jaren 70.Mooie bruine robuuste stof , grof geweven. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact