Elegant oud bed! Schattig Meisjesbed

Dit zeer oude bed is goed bewaard gebleven. Heeft erg mooie subtiele details zoals de wieltjes in de bol-poten. Ook het houtsnijwerk is fijn en elegant. Het bed is opvallend door het grote hoge hoofdbord. Het bed is compleet met bodem. De afmetingen zijn: 140 cm breed x 2 mtr. lang . Hoogte voetbord: 98 cm Hoogte Hoofdbord: 150 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact