oude industriele wapenkast/kluis/ staal!

Oude wapenkast van staal. In goede staat, grijze kleur. De kast kan bevestigd worden aan de muur. Deze kast is als wapenkast nog zeer goed te gebruiken maar is ook leuk als bv drankkast in een industrieel interieur. Zet er een trolley onder en is ook nog makkelijk te verplaatsen. De deur kan op slot, er zijn 3 sleutels aanwezig. In de kast zit nog een wapen/munitie kluis hiervan zijn ook 3 sleutels aanwezig.

De afmetingen zijn: 30 cm diep x 41 cm breed x 150 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact