(nacht)Kastje Okergeel

Schattig grenen nachtkastje. Helemaal opgeschilderd in de kleur okergeel, ondergrond grijs & wit. De binnenzijde is matgrijs, dit geeft een mooi contrast. Het okergeel is doorgeschuurd zodat er een mooi effect ontstaat. De afmetingen zijn: 41,5 cm breed x 32,5 cm 65 cm diep x 65 cn hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact