Oude side table: Intens Blauw

Mooie stoere side table. Helemaal opgeschilderd in een ondergrond van lichtgrijs en afgelakt met de kleur: Criterium van Histor. Een mooie intense kleur blauw. De lak is doorgeschuurd zodat er een mooi doorleefd effect ontstaat. Opbergruimte door de 3 lades. Handig is ook de onderste plank! De afmetingen zijn: 42 cm x diep x 145 cm breed x 70 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact