Industiele Locker 3-deurs

Deze locker is gered uit een oud fabriekspand. Heeft gebruikerssporen maar is nog in goede staat. De deurtjes kunnen dicht door de draaiknopjes. Leuke details zoals de authentieke grijze doorleefde kleur en de roosters in de deurtjes.Erg leuk om met magneten foto's, tekeningen, kaarten etc telkens te veranderen.

Evt. is het mogelijk om er extra planken in te monteren (meerprijs per plank) De afmetingen zijn: 50 cm diep x 90 cm breed x 180 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact