Vintage drukkerij kast 20-laden!

Stoere drukkerijkast met heel veel opbergruimte. Maar liefst 20 lades te gebruiken voor al je foto's en tekeningen! De openingen in de kast zijn verstevigingen voor vervooer achter gemaakt, dus thuis kunnen deze makkelijk verwijderd worden en hierin lades geschoven worden (deze staan naast de kast op de foto) Deze kast komt uit een (redelijk) oude drukkerij. De lades geleiden op metalen geleiders en zijn handig te gebruiken. De afmetingen zijn: 210 cm hoog x 1 mtr breed x 63 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact