Lief secretaire Biedermeier

Erg mooi secretair. Deze is helemaal opgeknapt en opgeschilderd in de kleur tendens van Histor: zacht licht ijsblauw.De secretair is wat doorgeschuurd waardoor de houten pootjes/latjes/ elementen goed te zien zijn.

Erg leuke details zoals de pootjes , ronde ladefronten en vele laadjes en schuifjes. De afmetingen zijn: 85 cm breed x 53 cm diep (onderstel) x 101 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact