Industriele werkbank / dressoir / keukenblok

Stoere oude werkbank. Deze komt uit een oude scheepswerkplaats. Het onderstel is geheel van metaal. Vooral de kleur is authentiek: licht groen/geel/goud. De lades lopen goed en zijn met een hendel vast te maken. Het blad is helemaal uit oude planken ontstaan.Erg mooi als keukenblok / dressoir / kast etc te gebruiken.

De afmetingen zijn: 75 cm diep x 92 cm hoog x 157 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact