Oude kruidenierskast/vitrinekast

Deze vondst komt uit een oude kruidenierswinkel. Zeer mooie retro elementen. De kast is voor een deel gelamineerd. De vitrine is in zeer goede staat, de glazen plankjes zijn nog helemaal intact. De glazen schuifdeuren zijn voorzien van een geslepen handvat.De achterwanden zijn zwart. De vitrine loopt van smal naar breed. De lades hebben de oorspronkelijke grepen. Boven de middelste lades zijn 2 plateautjes uitschuifbaar. de deurtjes hebben ook de oorspronkelijke (ingefreesde) greepjes. Aan beide zijdes kan je nog zien dat dit een deel was van een lange wand, de bevestigingen van andere planken zijn nog te zien.De kast is in goede vintage staat, heeft her en der gebruikerssporen wat hoort bij deze vondst.

De afmetingen zijn: 36 cm diep (onderkast) 23 cm diep (bovenkast) x 194 cm hoog x 168 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact