Vintage gymbank

Stoere gymbank. In erg goede vintage staat, mooi ijzeren onderstel van metallic blauw, stevige rubberen doppen onder het onderstel dus geen krassen op de vloer. De bovenzijde is van hout en in het onderstel zit ook nog een houten lat. Leuk voor in de (lange)hal, speelkamer,restaurant, lunchroom etc. De bank is 3,60 mtr lang

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact