Vintage commode

Schattig vintage commode. Destijds ook gebruikt als commode. De commode is helemaal opgeschilderd in kiezelgrijs en daar na doorgeschuurd waardoor een mooi doorleefd effect ontstaat. Moie details zoals de pootjes en de houten omlijsting onder de deurtjes. De afmetingen zijn: 48,5 cm diep x 95 cm breed x 82 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact