Vintage dubbel schoolbureau Blue&White

Mooi vintage schoolbureau. Helemaal compleet met 2 stoeltjes. HEt onderstel is van metaal (blauw) en het witte blad en leuningen/zittingen van de stoeltjes is van hout. De bakkelieten inkthouder is nog helemaal intact. De afmetingen zijn: 43 cm diep x 110 cm breed x 66 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact