Brocante BuffetKast: Sweet White XL

Mooie grote buffetkast / vitrinekast. Deze zeer oude keukenkast is helemaal geschilderd in een mooie witte kleur. De ondergrond is grijs en donkerbruin. Dit is doorgeschuurd waardoor een mooi doorleefd effect ontstaat en de oude elementen mooi uitkomen, zeker het houtsnijwerk. Veel schattige details zoals het houtsnijwerk op de deurtjes, het geslepen glas in de verschillende deurtjes, de uitschuifbare plateaus boven de lades. Echt een unieke kast met veel opbergruimte. De afmetingen zijn: Bovenkast: 33 cm diep x 111 cm hoog x 138 cm breed, Onderkast: 60 cm diep x 101 cm hoog x 150 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact