Stoere 5-deurs Locker

Smalle 5-deurs lockerkast. Alle deurtjes kunnen op slot, bij een aantal zit een extra sleutel bij. Bij elk deurtje een houten klos met het nummer erin gebrand.  Op elk deurtje zit een houdertje voor een naam / nummer etc in te schuiven. Deze kast is ook leuk als stoere schoenenkast in de hal. De afmetingen zijn: 37 cm breed x 50 cm diep x 185 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact