Nachtkastje: Petrol

Schattig nachtkastje. In de kleur petrol. Het kastje was oorspronkelijk bruin, hier is een grijze grondlaag over gezet en erna de aflak petrol. Dit is doorgeschuurd waardoor de bruine en grijze kleur er doorheen schijnt op sommige plekken. De knopjes zijn de originele oude knopjes. De afmetingen zijn: 40 cm breed x 34,5 cm diep x 77 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact