Industriele metalen kast XL: Vintage green 2

Stoere metalen kast. Industriele kast komt uit een oude scheepswerkplaats. Veel opbergmogelijkheden. Deze variant is ook erg mooi & handig in een winkel/kantoor/restaurant. Mooi metalen gaatjes wand met flexibele haken waardoor je er alles aan op kan hangen. In de deur een metalen houder voor bijvoorbeeld al je visitekaartjes/ kaarten/ foto's . Aan de andere deur, 3 grote haken (schroefdraad) om bijvoorbeeld al je riemen/kettingen/ tassen etc aan te hangen. 

De afmetingen van deze kast zijn: 47 cm diep x 195 cm hoog x 1 mtr breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact